Stiltedag

Datum: Vrijdag 8 november 2019

Tijd: van 10.00 – 16.00 uur.

Kosten: € 50,- (U-pas en studenten € 40,-) Let op dit is de vroegboekprijs. Vroegboekprijs krijg je tot 1 maand van tevoren. Daarna wordt de prijs € 55,-

Lokatie: Utrecht Noord: een mooie buitenlokatie aan de rand van Utrecht (ten Noorden) in het Noorderpark, Ruigenhoekse polder, grenzend aan de wijk Overvecht. Ruimte ‘De verdieping’ op Mini camping Tussen Hemel en Aarde, Kanonsdijk 7, 3737 MS Groenekan

Opgeven en informatie bel of mail: marcellavangool@gmail.com

Stiltedag

Stiltedag

Van je drukke hoofd naar je stille hart!

Een stille oefendag om je beoefening met mindfulness (meditatie) op te pakken, te verfrissen en te verdiepen. Een dag om samen te mediteren. Een dag helemaal voor jezelf!

Het is een losse oefenterugkomdag voor iedereen, die bekend is met mindfulness, meditatie en/of yoga.

Tijdens de dag zoeken we bewust de stilte op: Er zijn begeleide aandachtsoefeningen en meditaties, een wandeling in stilte, een stille lunch en stil luisteren naar muziek.

Boom herfstkleuren

Ervaringen:

Tijdens de stille wandeling voelde ik me heel helder, ik zag alles helder en zag zoveel meer als anders. Heel mooi!’

‘Een fijne dag en heel bijzonder ervaring!’

“De stiltedag was als er helemaal zijn in de ruimte voor mezelf. Ruimte waarin alles langs mocht komen dat er was. De fijne en de minder fijne gevoelens. De prettige en de minder prettige fysieke gewaarwordingen. Marcella begeleidt de dag op een bijzonder prettige wijze.”

Verder met Mindfulness kijk bij de vervolggroepen van Mindfulness