Stiltedag

Datum: Voorlopig wordt er geen stiltedag gepland i.v.m. de coronamaatregelen. Even wachten op betere tijden.

Tijd: van 10.00 – 16.00 uur.

Kosten: € 50,- (U-pas en studenten € 40,-) Let op dit is de vroegboekprijs. Vroegboekprijs krijg je tot 1 maand van tevoren. Daarna wordt de prijs € 55,-

Lokatie: Utrecht Noord: een mooie buitenlokatie aan de rand van Utrecht (ten Noorden) in het Noorderpark, Ruigenhoekse polder, grenzend aan de wijk Overvecht. Ruimte ‘De verdieping’ op Mini camping Tussen Hemel en Aarde, Kanonsdijk 7, 3737 MS Groenekan.

Opgeven en informatie bel of mail: marcellavangool@gmail.com
06 44113371


ruimte stiltedag


Stiltedag

Stiltedag

Van je drukke hoofd naar je stille hart!

Een stille oefendag om je beoefening met mindfulness (meditatie) op te pakken, te verfrissen en te verdiepen. Een dag om samen te mediteren. Een dag helemaal voor jezelf!

Het is een losse oefenterugkomdag voor iedereen, die bekend is met mindfulness, meditatie en/of yoga.

Tijdens de dag zoeken we bewust de stilte op: Er zijn begeleide aandachtsoefeningen en meditaties, een wandeling in stilte, een stille lunch en stil luisteren naar muziek.

Boom herfstkleuren

Ervaringen:

‘Dank voor de mooie stiltedag. De locatie is geweldig. Bij aankomst in het natuurgebied voel je al de rust en de schoonheid van de natuur. Daarna is er de verrassing van de prachtige ruimte als je op De Verdieping aankomt. Alles is zo zorgvuldig ingericht en ligt al zo welkom klaar.  Jouw warme welkom, je prettige rustige stem en uitstraling dragen daar bij aan een soort veilige bedding, waarin je je al gedragen voelt, en je hoeft zelf niets te doen 🙂  Het mooie was ook dat tijdens één van de meditaties bij jouw woorden over je hart openen, precies op dat moment de zon doorbrak en ik letterlijk de warmte door me heen voelde stromen. Kortom, de dag geeft echt een verdieping.’ September 2020. 

Tijdens de stille wandeling voelde ik me heel helder, ik zag alles helder en zag zoveel meer als anders. Heel mooi!’

‘Een fijne dag en heel bijzonder ervaring!’

‘De stiltedag was als er helemaal zijn in de ruimte voor mezelf. Ruimte waarin alles langs mocht komen dat er was. De fijne en de minder fijne gevoelens. De prettige en de minder prettige fysieke gewaarwordingen. Marcella begeleidt de dag op een bijzonder prettige wijze.’

‘Wat een prachtige stiltedag. En dank ook voor die oefening met de uitnodiging om naar mijn eigen hart te gaan met zelfliefde (die meditatie was moeilijk voor me en ging gepaard met enkele tranen), maar daarna voel ik me wel opener, helderder. Ook voelde ik me speciaal en in een warm vertrouwd bad…..dank! De muziek, de zon, de warmte, de stilte en jouw aandacht voor de groep waren een welkome uitnodiging. Vrouw, 32 jaar, 2019.

Verder met Mindfulness kijk bij de vervolggroepen van Mindfulness